Modtag LIGE NU en afklarende samtale med Christina >> ANSØG NU!

Hej, Christina her!

ER du drømmeren, der ønsker at tage handling på dine mål og dine drømme?

Jeg hjælper mennesker som dig, med at virkeliggøre dine mål og drømme, ved at hjælpe dig med at tage handling på én ny måde, som du aldrig før har kendt til! 🚀

Har du ramt en mur i dit liv? Føler du, at du sidder fast?

FØLER DU DIG TRÆT AF IKKE AT HAVE OPNÅET DE RESULTATER, som du går og drømmer om... SELV EFTER at have brugt ENDELØSE timer og en masse penge på kurser, bøger og seminarer, der samler støv...

OG VIDSTE DU GODT, at 95% af dit liv er måske lige nu styret af din underbevidsthed, som du 
ikke kontrollerer bevidst. Det betyder, at du måske lige nu ikke har kontrol over dig selv?

Hvad nu hvis ... Du havde en coach, der allerede havde fundet vejen ... En, der allerede har hjulpet mennesker til at opnå deres mål og drømme! Og én, der gerne vil give dig et roadmap og en genvej, der giver dig mulighed for at blive succesfuld.

Hvad siger andre mennesker om at arbejde sammen med Christina?
"Hun hjalp mig med at få et klart overblik over, hvordan jeg kunne overkomme mine begrænsende overbevisninger og min frygt. Hun gav mig et blueprint, som jeg rent faktisk kunne tage handling på"
"Jeg følte, at der var noget, der stoppede mig med at komme fremad. Efter at arbejde med Christina fandt jeg ud af, at jeg havde begrænsende overbevisninger."
"Hun har lært mig at takle mine problemer på en helt ny måde."

Samtalen kommer til at være en personlig 1:1 samtale med mig, der kan hjælpe dig med:


1. At få klarhed over dine mål og drømme.

2. At undersøge, hvad der holder dig tilbage lige nu.

3. At finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig fremadrettet!

“Grotten du frygter at træde ind i, gemmer på skatten du søger”

Selv de mest succesfulde og mest indflydelserige mennesker i verden synes, at du har brug for en coach?

Oprah Winfrey, TV personlighed, skuespiller og entreprenør

"Coaching hjælper dig med at stoppe det skøre sinds snakkeri i dit hoved, der hele tiden fortæller dig, at du ikke er god nok"


Bill Gates, Manden bag Microsoft, investorer, forfatter, selverklæret filantrop

"Alle har brug for en coach. Vi har allesammen brug for mennesker, der giver os feedback. Det er sådan vi bliver bedre."


Anthony Robbins, Forfatter, filantrop og coach

"En coach har bare et andet perspektiv. Stadig den dag i dag, har de bedste coaches, fordi den person kan se, hvad du ikke ser, fordi du er i skoven og de er udenfor den."

”Hvad enten du tror, at du kan eller ikke kan, så har du sandsynligvis ret”

Vi må lære at leve vores liv bevidst. 


Vi har et begrænset antal dage på jorden. Lad være med at sætte dit liv på autopilot eller falde i hamsterhjulet.

Spørg altid dig selv - hvorfor du gør som du gør. Hvis du står op for mange morgener i træk uden et godt svar, så er det tid til, at du forandrer noget.

Vi bliver nødt til at udvikle os selv hele tiden, fordi intet i verden står stille og det samme burde vi heller ikke gøre. 

Hvordan kan DU opleve glæden ved at leve dit liv fuldt ud fri af hamsterhjulet?

Først må du tage dig af dit sind. Stop med at fodre dit sind med en kontinuerlig strøm af negative tanker. En lille nedtur engang imellem er helt okay, men du vil ikke dedikere hver en fri time, som du har til rådighed på at se TV, streame på adskillige kanaler og scrolle på Instagram og Facebook.

Vi skal vækste ligesom naturen.

Hvis du ikke gør noget for dig selv, hver dag som udvikler dig, så kommer du aldrig til at opnå dine mål og de ting, som du går og drømmer om.

Sæt mål for dig selv, der gør dig energisk og som gør dig begejstret, så du ved præcis, hvad du skal arbejde henimod, når du står op om morgenen!

Desuden skal du arbejde med det, som du elsker. Hvis du ikke ved, hvad det er, så brug tid på at finde det. Bliv ved med at lede efter det, giv ikke op! Du vil finde det.

Du skal være stjernen i din egen film!

Du skal være hovedrollen. Alt for mange mennesker er biroller i deres egen film. Stop med at se på, hvordan andre mennesker vælger at indspille deres film, fordi det ser mere interessant ud end din egen film. Vær ikke bange for at føle dig ubekvem eller akavet.

TÆNK STORT, TRÆD UD I DET UKENDTE OG BEGYND AT LEVE HOVEDROLLEN I DIT LIV - UANSET HVOR SVÆRT DET ER.

Jeg kan ikke love dig, at succes kommer til dig med det samme, hvis du begynder at sætte dig de rigtige mål. Men jeg kan love dig, at du vil finde livet langt mere spændende, fyldestgørende og fornøjeligt.

Til din udvikling og succes fremadrettet,

Copyright 2020 - All Rights Reserved // Christina Westergaard site made with ♥

Powered By ClickFunnels.com